Goed beschermd op reis
Verre en avontuurlijke reizen maken, wordt steeds makkelijker en goedkoper. Elke reis brengt andere gezondheidsrisico’s met zich mee. Gaat u een verre reis maken? Meld u dan zes weken van tevoren aan voor reisadvies om voorbereid en beschermd op reis te gaan.

Advies op maat
Het is mogelijk om u tegen een aantal infectieziekten te vaccineren of preventief medicijnen in te nemen. Een aantal assistentes is gespecialiseerd in reizigersadvisering en kan voor iedere reis een advies op maat maken, rekening houdend met uw gezondheidssituatie (bijvoorbeeld ziekten en/of medicijngebruik en eventuele interacties met andere vaccins).

Certificering & vergoeding
Het HCZ is gecertificeerd voor het geven van reizigersadviezen, daarom vergoeden de meeste zorgverzekeraars de kosten grotendeels (75-100%). Het tarief voor reizigersadvisering is € 55,05. Dit kunt u contant of met pin bij de assistente betalen. U ontvangt een nota, die u bij uw verzekeraar kunt indienen. Voor reizigersadvisering zijn wij aangesloten bij het LCR (bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Dokter Roeterdink is gecertificeerd (bij het LCR) tot het geven van Gele Koorts vaccinaties.

Aanmelden
Via onderstaand intakeformulier kunt u zich aanmelden. Het formulier kunt u ook ophalen bij de balies van onze locaties. Vul per persoon die op reis gaat de vragenlijst in. Doe dit minimaal zes weken voor vertrek. Na het invullen, bellen we u voor een afspraak. Neem indien mogelijk uw vaccinatieboekje mee.

Reisadvies intakeformulier

 

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Beatrixplantsoen
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 57 320 23 (voor spoed: kies 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26