Goed beschermd op reis
Het wordt steeds makkelijker en goedkoper om verre, avontuurlijke reizen te maken. Elke reis brengt andere gezondheidsrisico’s met zich mee, bijvoorbeeld infectieziekten. Gaat u een verre reis maken? Ga goed voorbereid en beschermd op reis!

Advies op maat
Het is mogelijk om u tegen een aantal infectieziekten te vaccineren of preventief medicijnen in te nemen. Een aantal van onze assistentes is gespecialiseerd in reizigersadvisering en kan voor iedere reis een advies op maat maken, rekening houdend met uw gezondheidssituatie (bijvoorbeeld ziekten en/of medicijngebruik en eventuele interacties met andere vaccins).

Certificering & vergoeding
Het HCZ is officieel gecertificeerd voor het geven van verantwoorde reizigersadviezen, daarom vergoeden de meeste zorgverzekeraars de vaccinatieadviezen grotendeels (75-100%). Het tarief voor de reizigersadvisering is 56,80 euro. Dit rekent u af bij de assistente (contant of pin). U ontvangt een nota, die u bij uw verzekeraar kunt indienen.
Dokter Roeterdink is officieel gecertificeerd (bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) tot het geven van Gele Koorts vaccinaties.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onderstaand intakeformulier. Het formulier kunt u ook ophalen bij de balies van onze twee locaties. Vul de vragenlijst, per persoon op reis gaat, zo volledig mogelijk in. Doe dit minimaal 6 weken voor vertrek. Dan kunnen we u optimaal adviseren. Na het invullen belt een van onze assistentes voor een afspraak. Neem indien mogelijk uw vaccinatieboekje mee.

Reisadvies intakeformulier

 

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Centrum
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 57 320 23 (spoed: optie 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26
Receptenlijn: 0900 – 57 123 45 (25 ct p/m)