Goed beschermd op reis
Het wordt steeds makkelijker en goedkoper om verre, avontuurlijke reizen te maken. Steeds mensen maken hiervan gebruik. Maar elke reis brengt weer andere risico’s met zich mee voor wat betreft de gezondheid, bijvoorbeeld infectieziekten. Gaat u een verre reis maken? Dan is het belangrijk dat u zich goed voorbereid en beschermd op reis gaat!

Advies op maat
Het is mogelijk om u tegen een aantal infectieziekten te vaccineren of preventief medicijnen in te nemen. Een aantal van onze assistentes is gespecialiseerd in reizigersadvisering en kan voor iedere reis een advies op maat maken, rekening houdend met de individuele gezondheidssituatie (bijvoorbeeld ziekten en/of medicijnen gebruik en eventuele interacties met andere vaccins). Het feit dat uw complete medische voorgeschiedenis bij ons bekend is, maakt onze reizigersadvisering maatwerk. Ons Huisartsen Centrum is officieel gecertificeerd voor het geven van verantwoorde reizigersadviezen. Dokter Roeterdink is officieel (bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) gecertificeerd tot het geven van Gele Koorts vaccinaties.

Certificering & vergoeding
Aangezien wij officieel gecertificeerd zijn, vergoeden de meeste zorgverzekeraars de vaccinatie adviezen grotendeels (75-100%). U ontvangt voor de advisering een nota, welke u bij uw verzekeraar kunt indienen. Het huidige tarief voor de reizigersvaccinatie bedraagt 56,80 euro. U dient dit bij de assistente af te rekenen (contant of pin), waarna u de nota naar uw verzekeraar kunt opsturen.

Aanmelden
Via het onderstaande reisadvies intakeformulier kunt u zich aanmelden. Dit formulier kunt u ook ophalen bij de balie van locatie Beatrixplantsoen of Noord. Na het invullen van dit formulier wordt u door onze assistente gebeld voor een afspraak.

Om u zo optimaal te kunnen adviseren, is het van belang dat u onderstaande vragenlijst zo volledig mogelijk per persoon invult. Neem indien mogelijk uw vaccinatieboekje mee.

Reisadvies intakeformulier

 

Huisartsen Centrum Zandvoort

Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort
Tel. 023 – 57 320 23

Receptenlijn:
0900 57 123 45

Spoed: 023-5732023, optie 1
Na 17:00u: 023-224 25 26