Onze praktijk oefent op reguliere wijze de huisartsgeneeskundige zorg uit in samenwerking met een aantal andere 1e-lijns disciplines in Zandvoort.

In onze praktijk wordt ook spreekuur gehouden door een longarts, oogarts en diëtistes. Daarnaast zijn er een specialist ouderengeneeskunde en dermatoloog aan ons centrum verbonden. Er wordt tevens spreekuur gehouden door de verloskundigen van ‘Het Ooievaarsnest’. Het brede aanbod en de uitstekende samenwerking komen onze patiëntenzorg maximaal ten goede.

De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Als u slecht ter been bent, beschikt ons huisartsencentrum over een rolstoel. Zo kunt u makkelijker vanuit de auto of taxi de praktijk binnenkomen. Vraag hiernaar bij de assistente.

Huisartsen in opleiding

Wij zijn verbonden aan het huisartseninstituut van het Amsterdam UMC locatie AMC. Wij leiden artsen op tot huisarts. De artsen in opleiding blijven een jaar bij ons en staan onder begeleiding van een van de huisartsen in onze praktijk. Alle huisartsen van het HCZ zijn ervaren huisartsopleiders. De huisartsenopleiding in Nederland duurt drie jaar. In het eerste en derde jaar van deze opleiding lopen de huisartsen een jaar stage in een huisartsenpraktijk.

Wij zijn NPA geaccrediteerd, dat wil zeggen dat wij werken aan een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze praktijk wordt hiervoor gevisiteerd, om deze certificatie te behouden.

Als u de praktijk belt, kan het gesprek met de assistente worden opgenomen voor interne kwaliteitsdoeleinden. Dit gebeurt uiteraard niet in een (telefonisch) gesprek met de huisarts.

Het Huisartsen Centrum Zandvoort heeft een nauw samenwerkingsverband met fysiotherapie praktijk DePrinsenhof, apotheek Beatrixplantsoen en de Zandvoortse apotheek. U kunt hierover informatie vinden op www.zorgsamenwerkingzandvoort.nl

slider-01

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Centrum
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 57 320 23 (spoed: optie 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26
Receptenlijn: 0900 – 57 123 45 (25 ct p/m)