Onze praktijk oefent op reguliere wijze de huisartsgeneeskundige zorg uit in samenwerking met een aantal andere 1e-lijns disciplines in Zandvoort.

In onze praktijk wordt ook spreekuur gehouden door een longarts, oogarts, psychotherapeut/psycholoog, diëtiste en een podotherapeut. Daarnaast is er een specialist ouderengeneeskunde en dermatoloog aan ons centrum verbonden. Er wordt tevens spreekuur gehouden door de verloskundigen van de verloskundige praktijk ‘Het Ooievaarsnest’. Er is dus sprake van een breed aanbod en een uitstekende samenwerking, die onze patiëntenzorg maximaal ten goede komt.

De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Indien u slecht ter been bent, beschikt ons huisartsencentrum over een rolstoel zodat u makkelijker vanuit de auto of taxi de praktijk binnen kunt komen. U kunt hiernaar vragen bij de assistente.

Huisartsen in opleiding

Wij zijn verbonden aan het huisartseninstituut van het AMC-UvA. Wij leiden artsen op tot huisarts. Zij blijven een jaar bij ons. De artsen in opleiding staan onder begeleiding van een van de huisartsen in onze praktijk. Alle huisartsen van het HCZ zijn ervaren huisartsopleiders. De huisartsenopleiding in Nederland duurt 3 jaar. In het eerste en derde jaar van deze opleiding lopen de huisartsen een jaar stage in een huisartsenpraktijk.

Wij zijn NHG geaccrediteerd, hetgeen wil zeggen dat wij werken aan een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze praktijk wordt hiervoor gevisiteerd, om deze certificatie te behouden.

Als u de praktijk belt, kan het gesprek met de assistente worden opgenomen voor interne kwaliteitsdoeleinden. Dit gebeurt uiteraard niet in een (telefonisch) gesprek met de huisarts.

Het Huisartsen Centrum Zandvoort heeft een nauw samenwerkingsverband met fysiotherapie praktijk DePrinsenhof, apotheek Beatrixplantsoen en de Zandvoortse apotheek. U kunt hierover informatie vinden op www.zorgsamenwerkingzandvoort.nl

slider-01

Huisartsen Centrum Zandvoort

Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort
Tel. 023 – 57 320 23

Receptenlijn:
0900 57 123 45

Spoed: 023-5732023, optie 1
Na 17:00u: 023-224 25 26