MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net
Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen, zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Als u bent ingeschreven als patiënt in onze praktijk, kunt u gebruik maken van MijnGezondheid.net. Alle patiënten die in onze praktijk op 1 januari 2019 16 jaar of ouder waren, zijn automatisch aangemeld voor MijnGezondheid.net. Wilt u er gebruik van maken? Meldt u zich dan aan via de button onderaan deze pagina.

Via E-consult kunt u een vraag stellen aan de huisarts. U kunt uw laboratoriumuitslagen bekijken, nadat de huisarts deze beoordeeld heeft. Deze vindt u onder Mijn metingen. Daarnaast ziet u het tabblad Lichamelijk onderzoek, hier vindt u uw diagnostische waarden, dat wil zeggen uw bloeddruk, lengte en gewicht, van de afgelopen 14 maanden.
Verder geeft MijnGezondheid.net inzicht in uw dossier en uw medicatiehistorie.
Het is tijdelijk niet mogelijk een afspraak te maken via MijnGezondheid.net.

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met SMS-functie en een mobiele telefoon nodig.
DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. Belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw (medische) gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Bij MijnGezondheid.net en via de button onder aan deze pagina kunt u inloggen met uw DigiD met SMS-functie.
Alle patiënten die in onze praktijk op 1 januari 2019 18 jaar of ouder waren, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net.

MedGemak is de app van MijnGezondheid.net. Om MedGemak te kunnen gebruiken, moet u zich een keer hebben aangemeld voor MijnGezondheid.net. U kunt de app MedGemak gratis downloaden in de App-Store of Google Play-Store.
Als u de app geïnstalleerd heeft, zult u éénmalig uw toestel moeten registreren door de app te koppelen aan uw MijnGezondheid.net-account. Dit doet u door in te loggen in www.mijngezondheid.net en links bovenin te klikken op ‘MedGemak registreren’. Het nummer dat verschijnt, vult u dan in op uw telefoon.

Als u de app gebruikt, hoeft u niet meer steeds in te loggen met uw DigiD (nadat u de app de eerste keer gekoppeld heeft met MijnGezondheid.net).

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De app is persoonlijk. Uit veiligheidsoverwegingen kan er maar één gebruiker per telefoon/tablet gekoppeld worden.

De app is te gebruiken van IOS versie 10, dit betekent dat de app niet goed werkt op een iPhone 4s of ouder of een iPad 3 of ouder.

Vragen?
Meer vragen en antwoorden over MijnGezondheid.net kunt u hier vinden. Via de chatfunctie, rechts onder in beeld, kunt u ook vragen stellen.
Staat het antwoord op uw vraag er niet bij en heeft u nog een vraag? Laat het ons weten via info@hcz.nl of meld het aan de assistente. Wij helpen u graag.

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Beatrixplantsoen
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 57 320 23 (voor spoed: kies 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26