Stoptober
Stop net als Georgina Verbaan, Rick Brandsteder en Ernst Daniël Smid vanaf 1 oktober 28 dagen met roken. De afgelopen jaren hebben meer dan 275.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Hoe dat kan? Door het samen te doen!
In de Stoptober-app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, krijg je tips en lees je wat je kunt verwachten tijdens die 28 dagen. Ook krijg je tips wat je kunt doen op moeilijke momenten. Via social media blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken.
Kijk voor meer informatie op: stoptober.nl.

Wilt u hulp bij stoppen met roken?
Dat kan in onze praktijk. U kunt telefonisch een afspraak maken bij de praktijkondersteuner mevrouw Immerzeel, 023 – 573 2023.

Zorginstellingen rookvrij
Bij een zorginstelling hoort een gezonde levensstijl. Daarom worden steeds meer zorginstellingen rookvrij, voor zowel patiënten als medewerkers. Bij het Huisartsen Centrum Zandvoort is roken niet toegestaan. Vanaf 1 oktober is ook het Spaarne Gasthuis rookvrij. Het ziekenhuis sluit met ‘rookvrij’ aan op de maatschappelijke trend waarbij steeds meer organisaties het roken uitbannen.