Vervolgonderzoeken
Vervolgonderzoeken die door de huisarts worden geïnitieerd, kunnen onder uw eigen risico vallen. Bekijk de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar of neem zo nodig contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Het HCZ is niet verantwoordelijk voor uw eigen risico.

Verwijzingen
Uw zorgverzekeraar heeft afspraken met de ziekenhuizen en andere dienstverleners in de gezondheidszorg gemaakt. Als u wordt verwezen, raden we aan om, voordat u een afspraak maakt, aan uw zorgverzekeraar te vragen of er met deze dienstverlener een contract is afgesloten en of u de kosten vergoed krijgt. Het HCZ neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid!

Niet  verschenen op afspraak of verhinderd
Als u niet op uw spreekuurafspraak verschijnt zonder bericht, wordt de daarvoor gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht. U dient deze nota zelf te voldoen. Uw verzekeraar vergoedt deze nota niet.
Als u niet op een afspraak kunt komen, vragen wij u 24 uur van te voren af te bellen bij de assistente. Wij kunnen deze spreekuurplek dan nog aan een andere patiënt aanbieden. Een niet tijdig afgezegde afspraak brengen wij in rekening.

Inzicht in uw zorg? 
Heeft u een behandeling nodig? Of u moet geopereerd worden? Dan wilt u weten, welke keuzes u heeft, waar u het snelste terechtkunt, wat u vergoed krijgt en of u eigen risico betaalt. In de Zorgverkenner van Zilveren Kruis vindt u deze informatie. Klik hier voor de zorgverkenner!

Inzage declaraties zorgverzekeraars
Wilt u uw zorgkosten inzien? Op de instructiepagina van de Consumentenbond leest u hoe u uw zorgkosten kunt checken:
Ziekenhuisnota-bij-je-zorgverzekeraar

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Centrum
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 573 20 23 (spoed: optie 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26
Receptenlijn: 0900 – 57 123 45 (25 ct p/m)