Vervolgonderzoeken
Vervolgonderzoeken die door de huisarts worden geïnitieerd, kunnen onder uw eigen risico vallen. U dient hiertoe uw polisvoorwaarden door te nemen of zo nodig contact op te nemen met uw ziektekosten verzekeraar. Het HCZ is niet verantwoordelijk voor uw eigen risico!

Verwijzingen
Uw zorgverzekering heeft afspraken met de ziekenhuizen en andere dienstverleners in de gezondheidszorg gemaakt. Indien u verwezen wordt, is het zeer raadzaam om bij u ziektekostenverzekering te informeren of er met deze dienstverlener een contract is afgesloten. U loopt de kans een ( aanvullende) rekening te krijgen na consultatie van deze dienstverlener, indien er geen contract bestaat.

U dient dit zelf te doen: het HCZ neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid!

Niet verschenen op afspraak
Indien u zonder bericht niet op uw spreekuurafspraak verschijnt, wordt de daarvoor gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht. U dient deze nota zelf te voldoen. Uw verzekeraar zal deze nota niet vergoeden. Indien u verhinderd bent, vragen wij u 24 uur van te voren af te melden bij de assistente. Wij kunnen deze spreekuurplek dan nog aan een andere patiënt aanbieden.

Het LSP
Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Zorgverleners, zoals huisartsen of apothekers, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP. U dient hiervoor toestemming te geven. U kunt over LSP en het verlenen van toestemming verdere informatie krijgen op: www.VZVZ.nl en www.ikgeeftoestemming.nl.

Huisartsen Centrum Zandvoort

Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort
Tel. 023 – 57 320 23

Receptenlijn:
0900 57 123 45

Spoed: 023-5732023, optie 1
Na 17:00u: 023-224 25 26