Zoals u hebt vernomen, heb ik mijn werkzaamheden als huisarts bij het HCZ beëindigd.

Ik heb besloten mijn leven een andere wending te geven. Hierbij wil ik mijn patiënten bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik ben met veel voldoening uw huisarts geweest en heb veel plezier beleefd aan onze contacten en ik zal deze ook zeker missen. Ik wens u allen een langdurige, goede gezondheid.

Ook wil ik hen bedanken, die mij tijdens mijn ziekte extra aandacht hebben gegeven; ik heb dat zeer op prijs gesteld. Vanzelfsprekend wil ik met name mijn echtgenote bedanken, met wie ik ooit samen de praktijk ben begonnen. Zonder haar onvoorwaardelijke steun was mijn werk niet mogelijk geweest.

Ik wil het HCZ-team veel succes wensen. Ik ben ervan overtuigd, dat zij met dezelfde inzet, bevlogenheid en hoge standaard u huisartsgeneeskundige zorg zullen verlenen.

Met vriendelijke groet,
Chris Jagtenberg

 

Na 28 jaar heeft dokter Jagtenberg besloten per juli 2018 zijn werkzaamheden als huisarts bij het Huisartsen Centrum Zandvoort te beëindigen.

Als team danken wij dokter Jagtenberg voor zijn inzet en deskundigheid. We zullen hem missen als collega.

Uiteraard zetten wij de zorg voor alle patiënten met dezelfde toewijding en bekwaamheid voort.

Team Huisartsen Centrum Zandvoort