U bent van harte welkom als patiënt in onze praktijk. Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Uiteraard kunt u het formulier ook op de praktijk ophalen. Eventueel sturen wij het u toe. Na ontvangst van het ingevulde formulier wordt u door ons gebeld voor een kennismakingsgesprek met een van de artsen. Wanneer u voor het kennismakingsgesprek langs komt, meldt u zich dan bij de balie zodat de assistente de inschrijfformulieren kan afhandelen.

LET OP: Gezien de volle agenda van dokter Roeterdink kunnen wij helaas geen nieuwe patiënten meer bij haar plaatsen!

Door inschrijving in de praktijk, gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden (zoals door de Landelijke Huisartsen Vereniging vastgesteld). In deze voorwaarden staat o.a. dat u een nota krijgt bij het niet verschijnen op uw afspraak!

Indien u gaat verhuizen, wilt u ons dit dan zo spoedig mogelijk laten weten! Mocht u verhuizen buiten ons verzorgingsgebied, dan adviseren wij u om praktische redenen een huisarts in uw nieuwe woonplaats te zoeken. Nadat u een verklaring getekend heeft, zorgen wij ervoor dat uw medische gegevens via de aangetekende post naar uw nieuwe huisarts verzonden worden.

Persoonsgegevens

 

Adresgegevens

 

Verzekeringsgegevens

  • Indien u de eerste keer de arts bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspapieren mee.
 

Vorige huisarts

 

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Centrum
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 57 320 23 (spoed: optie 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26
Receptenlijn: 0900 – 57 123 45 (25 ct p/m)