U bent van harte welkom als patiënt in onze praktijk. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Dit formulier kunt u ook op de praktijk ophalen. Na ontvangst van het ingevulde formulier, bellen we u voor een kennismakingsgesprek met een van de artsen. Als u langskomt voor het kennismakingsgesprek, meldt u zich dan bij de balie zodat de assistente de inschrijfformulieren kan afhandelen.

Door inschrijving in de praktijk, gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden (zoals door de Landelijke Huisartsen Vereniging vastgesteld). In deze voorwaarden staat o.a. dat u een nota krijgt als u niet op uw afspraak verschijnt zonder bericht en als u een afspraak minder van 24 uur van tevoren afzegt.

Gaat u verhuizen? Laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten! Verhuist u buiten ons verzorgingsgebied, dan adviseren wij u om praktische redenen een huisarts in uw nieuwe woonplaats te zoeken. Nadat u een verklaring getekend heeft, zorgen wij ervoor dat uw medische gegevens via de aangetekende post naar uw nieuwe huisarts verzonden worden.

Persoonsgegevens

 

Adresgegevens

 

Verzekeringsgegevens

  • Indien u de eerste keer de arts bezoekt, neemt u dan altijd uw verzekeringspapieren mee.
 

Vorige huisarts

 

Huisartsen Centrum Zandvoort

Locatie Centrum
Beatrixplantsoen 1b
2042 PW Zandvoort

Locatie Noord
Thomsonstraat 1
2041 TA Zandvoort

Tel: 023 – 573 20 23 (spoed: optie 1)
Na 17.00 uur: 023 – 224 25 26
Receptenlijn: 0900 – 57 123 45 (25 ct p/m)